marți, 15 februarie 2011

Statiunea Borsa

Statiunea turistica Borsa, situata in nordul tarii, in judetul Maramures, la poalele Muntilor Rodnei, reprezinta un exemplu tipic al statiunilor montane romanesti de marime mica-mijlocie si de interes regional sau cel mult national. Si totusi potentialul turistic deosebit de care dispune, doar in mica parte valorificat sustine posibilitatea unei dezvoltari a statiunii, atat prin cresterea capacitatii de cazare si a mijloacelor de agrement (domeniu schiabil si instalatii de transport pe cablu) si tratament, cat si prin imbunatatirea calitatii prestatiilor turistice si prin intensificarea actiunilor de promovare turistica pe piata interna, dar si pe unele piete externe.

Rezervatii naturale din regiunea Borsa



  • Printre actiunile de protejare a mediului inconjurator in zona Borsa, remarcam delimitarea si stabilirea unui regim de protectie pentru aceasta regiune datorita unicitatii, autenticitatii si specificul valorilor naturale aflate aici.
  • In Zona Borsa au fost delimitate sase perimetre care se bucura de statutul de rezervatii naturale...citeste mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu